Qui pot sol·licitar un .barcelona?

Tothom que tingui algun tipus de relació amb la ciutat de Barcelona.

Això inclou:

  • Webs personals de barcelonins,
  • Empreses de la Ciutat o que hi vulguin vendre,
  • Entitats que hi tinguin la seu o hi treballin,
  • Etc...

Tots aquests casos i molts d'altres poden presentar-se al món amb Barcelona formant part del seu nom: esdeveniments, infraestructura, oci, entitats, aficions, empreses, festivals, universitats, museus, tu...

Vull un .barcelona

Per què un domini .barcelona?

Internet és una finestra al món on cada cop més és necessari identificar-se adequadament a cada audiència potencial i de forma més precisa i segmentada.

Si vols que el món identifiqui que ets de Barcelona, és important que el teu lloc web tingui una extensió que t'identifica.

Amb un .barcelona et trobaran millor a la xarxa.

Vull un .barcelona

Com serà el meu domini .barcelona?

Són dues mostres de dominis .barcelona: com veus es tracta d'un domini estàndard, que funciona de la mateixa manera que el .cat, el .com o el .es, entre d'altres. A partir d'ara, a més a més de triar-ne qualsevol dels ja existents, també pots portar Barcelona junt amb el nom del deu web.

Vull un .barcelona

Passos a seguir

Com registrar un domini .barcelona?

De la mateixa forma que amb altres dominis, per disposar d'un domini .barcelona l'hauràs de registrar mitjançant una empresa especialitzada en la venta i gestió de dominis (registrador).

Així, només cal que triïs el nom que voldràs pel teu domini i vagis al web del registrador que t'agradi més. Allà et caldrà comprovar que el nom està disponible i, en cas que ho estigui, ja podràs fer-ne el registre i començar-lo a utilitzar.

Com que hi ha molts registradors i cadacun ofereix diferents preus i serveis de valor afegit al domini, t'oferim una comparativa de preus perquè puguis escollir el teu fàcilment!

Vull un .barcelona

Quan puc sol·licitar el meu .barcelona?

En qualsevol moment!

A la comparativa de preus pots veure fàcilment quin és el registrador que més t'interessa, visitar-lo i registrar el teu nou domini .barcelona.

El domini s'activarà tant aviat com rebem la petició del registrador que hagis triat, així que pots tenir el teu .barcelona en marxa en qüestió de minuts.

Vull un .barcelona